top of page

Szülésfeldolgozás
minikurzus

A múltat nem tudjuk megváltoztatni, de a benned zajló folyamatokat igen, hogy megerősödve lépj tovább az anyaságodban és a gyermekedhez is tisztábban kapcsolódhass.

 

A szülés, ha feldolgozatlan marad, évekig-évtizedekig ott marad a hatása az önértékelésben. 

A szüléssel nincs vége a szüléstörténetnek, hanem újra előjön egy testvér érkezésekor vagy akár 40 év múlva az unoka születését várva.

 

Megfigyelhető, hogy ahol gyakori a regulációs zavar, azaz a kisbaba extrém sírós, hosszútávú etetési és alvási nehézségei vannak, sok esetben az anya negatív szülésélménye kerül feltárásra.

 

A szülésfeldolgozás hatására az édesanya kapcsolata egyre tisztább lesz, könnyebben mentalizál azaz könnyebben tudja értelmezni gyermeke valós szükségleteit és feltérképezni belső állapotát, így a megfelelő választ tudja adni gyermekének, ezáltal csökkennek a fenti zavarok. 

 

A Szülésfeldolgozás kezdő lépései kurzusom többek között ebben segít, hogy felismerd azokat az elakadásokat, amik esetlegesen a szülésed feldolgozatlansága miatt nehezítik meg számodra a kisbabás mindennapokban való helytállást vagy sérült az önértékelésedet nőként és anyaként egyaránt.

 A kurzus önmagában is segítséget adhat, de kiegészítője lehet az egyéni terápiás folymatnak egyaránt.

 

A kurzus május 5-én, Anyák napján jelenik meg, de a nagy érdeklődésre való tekintettel  elindult egy rövid előrendelési lehetőség, melynek keretén belül bevezető áron juthatsz a kurzushoz.

Várlak szeretettel!

image0 (1).png

  • Szülésfeldolgozás

    9 990Ft
     
bottom of page