top of page

Létrehoztam egy olyan online felületet, ahol édesanyákat és leendő édesanyákat kísérő pszichológusként támogatlak az önismereti utadon nőként, anyaként, szakmailag is biztonságos keretek között.

Keresel Te is egy olyan helyet, ahol nem csupán sorstársakkal találkozol, hanem hiteles lelki kísérőd is lehet?

Olvass tovább, hogy előre megválaszoljam a felmerülő kérdéseid.


 

Mi ez a csoport?

Az Anyakísérő Klub egy olyan zárt fb csoport, melybe csak az előfizetett tagok léphetnek. Azoknak ajánlom, akik keresnek egy olyan közeget, ahol szakmailag is biztonságos keretek között szeretnének az anyaság és az önismereti útján egyre kiegyensúlyozottabban és önbizalommal telve haladni, mindehhez biztosítva a hiteles tudásanyagot és a csoport hatékony erejét. Ugyanakkor nem "bombázlak" napi kötelező feladatokkal. A tapasztalatom az, hogy sokszor a lelassulás a legnehezebb a mindig tenni akarás nyomásában. A csoportban abban is segítelek, hogy meg tudd magadnak adni a pihenőt.

image0.png

Ki vezeti a csoportot? 

 

Dr. Borsné Szlávecz Dorina vagyok, a csoportot én vezetem, az Anyaterápia oldal létrehozója, 10 éve pszichológus, két kislány édesanyja, számtalan kliens kísérője. Kiemelten fontosnak tartom, hogy a kompetenciahatárok szigorú betartása mellett dolgozzam, hisz az emberi lélek egy érzékeny műszer. Nem elég előcsalni az érzelmeket, szakemberként el is kell tudni bírni azt. A csoportban biztonságban vagytok. Nem "guruként" veszek részt benne, nem az én meggyőződéseimről fog szólni a csoport, hanem szakmai kísérőként leszek jelen.

 

Milyen tartalmakat találok?

 

A csoportunk egy általam felépített tematika alapján fog zajlani, de rugalmas keretek között biztosítva lesznek a csoportban felmerülő más témák megjelenése is.

Olyan fontos témákat fogunk feldolgozni, mint a belső gyermeki énrészünkhöz kapcsolódás, kötődéselméletek, szerepeink egyensúlya, a többi legyen meglepetés. 

Hetente van lehetőség egy kérdező posztban feltenni a kérdéseket kötetlenül, amikre a csoporton belüli live-ban válaszolok. Minden hetet egy önreflektív pszichológiai társasjáték kártyájával kezdjük, havonta pedig Zoom csoporton találkozunk. 

Mikor nem ajánlom?

Ha egyéni terápiát szeretnél kiváltani, ahhoz nem elegendő az online csoport, emellett a csoport nem tud megoldani helyetted semmit, ha nem tudsz befektetni aktív munkát, vagy csendes, de aktív figyelmet.

Ha olyan önismereti csoportot keresel, ahol naponta kapod a "kötelező" feladatokat.

Ebben a csoportban is folyik önismereti munka, de ami a tapasztalatom szerint a legnagyobb elakadások egyike: a lelassulásnak a nehézsége, a magunk felé mutatott elfogadás és türelem a legnehezebb. Nem lehet és nem is kell naponta aktívan fejleszteni, mert a hiányosságainkra koncentrálva pont a lényeg nem marad látható: te magad, úgy, ahogy vagy.

Miért csatlakozz, mit kapsz? 

Nem ajánlom, hogy mindig mindent “túlpszichologizáljunk”. A csoport sem erről fog szólni. Ugyanakkor nyit számotokra egy olyan felületet a kapcsolódásra a saját lelkeddel és másokéval, amivel magabiztosabban és tudatosabban fogod kezedbe venni az életed, ahol a tudattalan programok nem fognak bábként irányítani. Önismeret, stabilitás, idő önmagadhoz. Egy év Klubvezetés után az a tapasztalatom, hogy a csoportba érkező tagok lassabb tempóra vágynak, nyomasztó volt a heti több "feladat", nehéz volt követni, ezért ebben a körben a cél az, hogy ne kötelező teljesítménygyakorlat legyen a tagság. Nem lehet és nem is kell minden nap fejleszteni magunkon. Meg kell adni a pihenőt is. Ez sokszor a legnehezebb, főleg Advent idején. Gyere és segítek, hogy ne csak túléld, hanem megéld a mindennapokat!.

 

Az Anyakísérő Klub kapuja DECEMBER 1-ig lesz nyitva! 

Várlak Benneteket régi tagok és új érkezők!

Csomagok:

“Klub Alap” 5.990 Ft

Hozzáférés az Anyakísérő zárt klub online felületéhez, heti kérdezési lehetőség, ahol a tartalmak mellett havonta egy Zoom csoporton is találkozunk.

“Klub Féléves” 29.990 Ft

Hozzáférés az Anyakísérő zárt klub online felületéhez

Egy hónap ajándékba, hiszen csak 5 havi díjat fizetsz!

“Klub VIP” 19.990 Ft  

BETELT!

Hozzáférés az Anyakísérő zárt klub online felületéhez,

ahol a tartalmak mellett havonta egy Zoom csoporton is találkozunk.

Havi 1 online terápiás ülés

Értéke: 80.000 Ft

Online anyagok csoporttagoknak:

 • Klub "VIP"

  19 990Ft
  Havonta
   
  • Hozzáférés Anyakísérő Klub zárt Facebook csoporthoz
  • Ingyenes részvétel minden "Anya Pihenj" kétheti meditáción
  • Hozzáférés az Anyaterápia összes Online Kurzusához
  • Havi egy 50 perces online terápiás ülés
bottom of page